Hargita Trail Running 2024

Înregistrează-te acum!!

Maraton

marathon image

Maraton

distanţa

36 km

diferenta de nivel

1900 m

timp limită

8 ore


Cursa de Maraton are o distanță de 36 de km, cu o diferență de nivel pozitivă de 1900 m, și este conceput pentru alergătorii pasionați de distanțe lungi și de trasee provocatoare, dând alergătorilor ocazia să se conecteze cu natura în cea mai autentică formă.

Traseul Maratonului, datorită caracteristicilor naturale ale Munții Harghitei, este extrem de variat și aventuros. Drumurile pietruite în pădure, pâraiele, pădurile de brazi impresionante, pădurile dese de ienuperi, potecile serpuite, precum și urcușurile și coborâșurile abrupte, caracterizează traseul, punând la încercare chiar și cei mai bine pregătiți alergători


Mă înregistrez acum

Semimaraton

marathon image

Semimaraton

distanţa

21 km

diferenta de nivel

1050 m

timp limită

5 ore


Cursa de Semimaraton are o distanță de 21 de km, cu o diferență de nivel pozitivă de 1050 m, și este conceput pentru alergătorii pasionați de distanțe medii și de trasee provocatoare, dând alergătorilor ocazia să se conecteze cu natura în cea mai autentică formă.

Traseul Semimaratonului, datorită caracteristicilor naturale ale Munții Harghitei, este extrem de variat și aventuros. Drumurile pietruite în pădure, pâraiele, pădurile de brazi impresionante, pădurile dese de ienuperi, potecile serpuite, precum și urcușurile și coborâșurile abrupte, caracterizează traseul, punând la încercare chiar și cei mai bine pregătiți alergători.


Mă înregistrez acum

Cros

marathon image

cros

distanţa

11 km

diferenta de nivel

450 m

timp limită

3 ore


Cursa de Cros are o distanță de 11 de km, cu o diferență de nivel pozitivă de 450 m, și este conceput pentru alergătorii pasionați de distanțe scurte și de trasee provocatoare, dând alergătorilor ocazia să se conecteze cu natura în cea mai autentică formă. Acest traseu este conceput atât pentru alergătorii experimentați cât și pentru cei care sunt la prima încercare de acest gen.

Traseul de Cros, datorită caracteristicilor naturale ale Munții Harghitei, este extrem de variat și aventuros. Drumurile pietruite în pădure, pâraiele, pădurile de brazi impresionante, pădurile dese de ienuperi, potecile serpuite, precum și urcușurile și coborâșurile abrupte, caracterizează traseul, punând la încercare chiar și cei mai bine pregătiți alergători.


Mă înregistrez acum

Családi

marathon image

Családi

distanţa

6 km

diferenta de nivel

250 m

timp limită

2 ore


Traseul Family are o distanță de 6 km, cu o diferență de nivel pozitivă de 250 m, și este conceput special pentru familii cu copii de diferite vârste. Este foarte important că această cursă este una NEcompetițională, aici toți participanții devin învingători!

Cursa Family re ca scop principal consolidarea relației părinte-copil într-un cadru natural, dorim să încurajăm dezvoltarea armonioasă a copiilor și să oferim momente de bucurie și fericire pentru toți membrii familiei.


Mă înregistrez acum

Parteneri

Parteneri