e-mail  info@hargitatrailrunning.ro   tel. +40 747 454 236

HALF MARATHON

21 km - elevation 950 m

HALF MARATHON

11 km - elevation 450 m

FAMILY

6 km - elevation 250 m

 
 
 

Kedves futóbarátaink!

 

   A székelyek szent hegye, a Madarasi Hargita augusztus 28-án ismét várja a terepfutás rajongóit, akik imádnak kalandos helyeken: vulkanikus sziklák között, borókáson, áfonyáson keresztül, büszke öreg fenyvesek alatt és a föld mélyéből felbukkanó források mellett szaladni. A vadregényes útvonalak felvezetnek a Hargita hegység  legmagasabb csúcsaira, amelyekről káprázatos kilátás nyílik a Déli-Kárpátok vonulatára.

   A nyolcadik "Hargita Trail Running" minden távja sokszínű és lenyűgözően szép útvonalakon halad keresztül, amelyek a változatos terepviszonyoknak köszönhetően még a tapasztalt futóknak is bőven tartogatnak kihívásokat és meglepetéseket. A versenytávok mindenkinek lehetőséget biztosítanak arra, hogy edzettségéhez és felkészültségéhez mérten részt vegyen a jó hangulatú, élményekben dús versenyen.

   A félmaratoni táv igazi megmérettetés lesz a rutinos, edzett futóknak is, mivel a terep bőven tartogat megmászandó és küzdelmes emelkedőket, patakokat, technikás ösvényeket és cseles csapásokat is.

   A 11 kilométeres cros táv szintén változatos, kaptatókban sem szűkölködő útvonala a rövidebb távok kedvelőinek nyújt nagyszerű lehetőséget az élményszaladásra.

   A családi, mindenki számára teljesíthető 6 kilométeres táv az unokáktól a nagyszülőkig várja mindazokat, akik szeretnek a természetben közösen, családtagjaikkal együtt mozogni.

 

Várunk szeretettel!

"Feel Good" Sportegyesület